U bent hier

Woondag

2019 wordt een scharnierjaar. Nieuwe lokale en provinciale bestuursploegen gaan van start. We kiezen een nieuw Vlaams Parlement. Samen met burgers en diverse organisaties willen lokale en regionale beleidsmakers een warmhartig woonbeleid uittekenen, om zo een antwoord te zoeken op één van de grotere uitdagingen van de toekomst: WONEN.

Hoe werken we aan duurzame buurten, waar iedereen wil en kan wonen en leven? Wie zal nog een betaalbare woning vinden in onze gemeente? Waar en hoe willen onze kinderen wonen? Hoe versterken we het sociale weefsel in steeds compactere woonkernen? Vindt iedereen op de woonmarkt een passend aanbod? Hoe creëren we kansen voor duurzame woonkeuzes?

VVSG en Slim Wonen en Leven slaan de handen in elkaar en bieden u samen met onze partners de Woondag aan. Op de Woondag maak je kennis met tal van interessante sprekers, boeiende projecten en innoverende praktijken. Hiermee kan je enthousiast en vol inspiratie aan de slag met de woonuitdagingen van vandaag en morgen. In meer dan 20 sessies zoomen de organisaties breed én diep in op duurzaam en betaalbaar wonen voor iedereen en op aangename woonomgevingen om in te leven.

Kom op donderdag 6 december  in congrescentrum Lamot in Mechelen ervaringen uitwisselen met collega's en ontmoet interessante partners op infobeurs.

Meer informatie via www.woondag.be

Adres 

Lamot Congrescentrum, Haverwerf, 2800 Mechelen

Datum 
donderdag, 6 december, 2018 -
09:00 tot 19:00
Lees ook 
voeten

Doe mee op 15 februari 2019 in Odisee, Campus Schaarbeek, Huart Hamoirlaan 136, 1030 Brussel.

Welzijn
Zorg