U bent hier

Vorming en begeleiding

Met vrijwilligers werken is een vak apart. Daar willen wij je graag bij helpen. Vrijwilligers zetten zich graag in, maar worden ook graag gewaardeerd. We kunnen tips geven om vrijwilligers te zoeken. Om te leren hoe je er best mee omgaat, ook als het eens moeilijk gaat. Hoe je dat best aanpakt op lange termijn. Enzovoort. Kies de formule die bij je past.

Speeddate

Wil je een korte maar stevige introductie in de wetgeving, het gebruik van de vacaturebank, de gratis verzekering, de vergoedingen en veel meer? Wij komen graag op bezoek voor een gratis Speeddate.

Contacteer ons

 

Coachen

Wil je eens grondig stilstaan bij je vrijwilligerswerking en daarover van gedachten wisselen? We bekijken samen je huidige situatie en geven enkele tips. Zo’n gesprek is voor herhaling vatbaar, waarbij we altijd vertrekken van jouw vragen en noden.

Contacteer ons

 

Vorming

‘Werving van vrijwilligers’. ‘Hoe omgaan met kwetsbare vrijwilligers’. ‘Motivatie en waardering’. Onze vormingen zijn altijd concreet, gericht op de praktijk en helemaal Brussels. We werken altijd in kleine groep, met begeleiders die expert zijn in hun vak.

 

 

 

 

 

 

Schrijf hier in op jouw vorming naar keuzeSuperdivers vrijwilligerswerk – is dat zo anders?

Diversiteit met vrijwilligers, is dat anders werken? In hoeverre ben je al goed bezig? Waar kan je nog aan werken? Waar moet je rekening mee houden als er vrijwilligers beginnen die anderstalig zijn of een migratieachtergrond hebben?

Deze vorming past de resultaten van het project ‘Cultuurgevoelig Vrijwilligerswerk’ toe op de praktijk van jouw organisatie.

 

Adres: 
Lakensestraat 76, 1000 Brussel
dinsdag, 9 mei, 2017 -
09:30 tot 12:30
Prijs: 
20 euro leden | 40 euro niet-leden
Begeleider: 
Steunpunt Vrijwilligerswerk Brussel