U bent hier

Staten-Generaal Welzijn en Zorg in Brussel - 15 februari 2019: Inschrijfformulier

15 februari 2019, 9u-17u - Odisee Campus Schaarbeek

Deelname aan de Staten-Generaal kost 25 euro. Na uw inschrijving ontvangt u van ons een factuur met de nodige betaalgegevens. Na betaling is uw inschrijving definitief.

Om iedereen de kans te geven deel te nemen, hebben we bewust de prijs laag gehouden. Mocht dit alsnog een obstakel zijn, gelieve ons te contacteren. Vrijwilligers en medewerkers van organisaties zonder betaald personeel kunnen gratis deelnemen.

Voor meer informatie aarzel niet om contact op te nemen met :
Els Nolf: els.nolf@kenniscentrumwwz.be en 02 413 01 54 of Sjoert Holtackers: sjoert.holtackers@kenniscentrumwwz.be en 02 413 01 46

Thematische werkgroepen (klik op deze link voor meer info)

Opgelet: er is een beperkt aantal plaatsen per groep. Indien de werkgroep volzet is, kan u niet meer voor deze werkgroep kiezen.

Facturatiegegevens

Het Kenniscentrum WWZ leeft de “Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens” na en stelt zich middels huidige Privacy Policy (http://www.kenniscentrumwwz.be/privacy) tevens in regel met de Europese Verordening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van persoonsgegevens.