U bent hier

Boekvoorstelling Geïntegreerde zorg - werken aan samenwerken

De zorg en hulpverlening in ons land is nog steeds van een hoog niveau. Maar meer en meer wordt duidelijk dat het systeem in een grote transitie zit. De oorzaak: het is nog steeds te veel gericht op genezen, eerder dan op 'zorg dragen' voor mensen. Vrijwel iedereen, van beleidsmensen tot praktijkmensen, pleit voor geïntegreerde zorg als de weg vooruit, maar de kloof tussen woord en daad blijkt wel heel weerbarstig te zijn.

In dit boek kijken 25 experten uit alle hoeken van de zorg- en welzijnssector, vanuit de concrete realiteit van wat zich vandaag afspeelt in het zorg- en welzijnslandschap, naar wat er wél al kan en naar wat er nog meer mogelijk is. Herwig Teugels en Olivia Vanmechelen van Kenniscentrum Welzijn, Wonen, Zorg schreven ook mee aan het boek.

We nodigen je van harte uit voor de boekvoorstelling op 12 september. Voor de toegangsprijs van €50 krijg je het boek, een interessant programma en een rijke netwerkreceptie. 

Programma
 
19u00  Ontvangst 
19u30 Jo Vandeurzen introduceert het boek Geïntegreerde zorg
  Stef Steyaert gaat in gesprek met Frank Vandenbroucke (minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid) en Hilde Crevits (Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin). Tussendoor is er ruimte voor debat en gesprek met het publiek en mensen uit de praktijk.
20u45 Receptie
Adres 

AZ Sint-Maarten, Liersesteenweg 435, 2800 Mechelen

Datum 
maandag, 12 september, 2022 - 19:00
Prijs 
50 euro