U bent hier

Internationale Dag Vrijwilligerswerk 2022

Internationale Dag van het Vrijwilligerswerk

IVD? Dat is de afkorting van ‘International Volunteering Day’, ofwel de Internationale Dag van het Vrijwilligerswerk. Elk jaar op 5 december staat de wereld heel even stil bij de miljoenen vrijwilligers die zich overal ter wereld nuttig maken. Ook in Brussel! Vrijwilligers dragen immers bij op zoveel domeinen; het zijn actieve burgers die onmisbaar zijn. 35 jaar geleden werd deze dag al "geprikt" door de VN. De bedoeling? Wereldwijd het vrijwilligerswerk zichtbaar maken en promoten.

 

Wil jij ook je vrijwilligerswerk zichtbaar maken en promoten?

Met de stickercampagne #WeVoluntHere maken we vrijwilligerswerk zichtbaar in het straatbeeld! Bestel je sticker gratis en kleef hem op een zichtbare plaats aan de ingang van je organisatie. Versier je agenda, laptop, fiets...

Deel een foto van jouw organisatie met de stickers en verover een plaatsje op onze website www.wevolunthere.be

Zo doe je mee: Plaats de foto op je sociale media met hashtag #WeVoluntHere

Toon de kracht van vrijwilligerswerk!

 

Bedank jouw vrijwilligers via sociale media

Wij kunnen je helpen: Download onze gratis digitale kaartjes met nieuwe ontwerpen voor de Internationale Dag van het Vrijwilligerswerk! We hebben meer dan 10 verschillende ontwerpjes!

Op deze manier toon je jouw appreciatie en staat op 5 december sociale media vol bedankingsberichten voor de vrijwilligers.

digitaal bedankingskaartje (13)

 

Kaartjes en gadgets voor je vrijwilligers

Bedank je vrijwilligers eens extra tijdens de Internationale Dag van het Vrijwilligerswerk. Bestel bij ons een leuk kaartje, tas of infoboekje voor je vrijwilligers: Ga naar onze shop

 

Datum 
maandag, 5 december, 2022 - 00:00
Lees ook 

Bedank je vrijwilligers, wij kunnen je hierbij helpen

Vrijwilligers

Hoe bedanken organisaties hun vrijwilligers? Laat je inspireren.

Vrijwilligers