U bent hier

Verbondenheid in superdiversiteit: save the date

Een infosessie en/of een intersectorale netwerkwandeling met als thema ‘verbindingen leggen in de superdiverse buurt’

Op 20 juni werken we samen met de VGC aan de derde sessie 'Verbondenheid in superdiversiteit’ in het kader van het inspiratietraject Superdiversiteit http://files.artoos.be/VGC/superdiversiteit/Nlogo2.jpg Brussel.
Die dag kan je 's ochtends kiezen tussen de infosessie van de VGC rond vragen als 'Wat zeggen de Brusselaars zelf over het samenleven in hun stad?', 'Hoe kunnen organisaties bijdragen tot betekenisvolle verbinding en netwerken?', 'Waar liggen nog kansen?' of een Intersectorale Netwerkwandeling door de Anderlechtse wijk Kuregem. We leren elkaar kennen, we wisselen expertise uit en brengen inspirerende bezoeken aan enkele lokale organisaties zoals het WAQ (WijkAntenneQuartier), Lokaal Dienstencentrum Cosmos en Cultureghem. We gaan in gesprek met professionals uit de wijk (straathoekwerk, wijkgezondheidscentrum, ….) en kijken ook naar informele spelers in de buurt.
's Namiddags verzamelen we dan bij het Bloemenhofplein voor de workshops.

Het volledige programma met inschrijvingspagina volgt binnenkort!

Meer informatie kan je vragen bij Els Nolf.
E-mail: els.nolf@kenniscentrumwwz.be
Telefoon: 02 413 01 54

Datum 
donderdag, 20 juni, 2019 - 09:00
Lees ook 

De sector voor Personen met een Handicap (VAPH) werkt graag samen met andere sectoren zoals kinderopvang, dienstencentra, thuislozenzorg ...

Welzijn
Zorg
cover cahier

Hoe komt een kwalitatieve samenwerking tot stand? Welke vuistregels leiden tot een positief verhaal? Welke modellen bestaan er?

Welzijn
Zorg