U bent hier

Workshop ‘Grenzen afbakenen is meer dan ‘neen’ zeggen’

Stress bij eerstelijnsprofessionals helpen voorkomen en verlichten: dat is het doel van de workshopreeks 'Zorg voor de Brusselse zorg', in samenwerking met Huis voor Gezonheid. Met acht workshops over verschillende thema's willen we inzetten op het behouden en verhogen van veerkracht bij zorg- en welzijnsprofessionals in de eerste lijn in Brussel. 

Workshop ‘Grenzen afbakenen is meer dan ‘neen’ zeggen’ door  The Human Link

Inhoud workshop:

In deze workshop geven we je meer inzicht in je persoonlijke stijl en de valkuilen die ervoor zorgen dat je het moeilijk vindt om grenzen te stellen waardoor de energiebalans soms sneller uit evenwicht gaat. We bekijken waarom valkuilen zoals perfectionisme, je oververantwoordelijk voelen, geen hulp kunnen of durven vragen zo hardnekkig zijn. Tenslotte besteden we voldoende aandacht aan de verschillende stappen die je kan nemen als je hier verandering in wil brengen.

Voor wie?

  • Zorg-en welzijnsprofessionals 

  • Startende zorg- en welzijnsprofessionals 

Praktisch:

  • Gratis workshop van 3u, van 13u30 tot 16u30

  • Locatie: Lakenhuis, Lakensestraat 76, 1000 Brussel 

  • Aantal deelnemers: 16

  • Inschrijven kan tot donderdag 1 december

Begeleider: 

Annemarie Van Engeland is klinisch psycholoog en cognitief gedragstherapeut. Ze geeft opleidingen over stresshantering en doet individuele coachings bij werknemers met stressklachten. Ze gaf in een vorige job therapie aan een brede doelgroep van cliënten en opleidingen aan een brede doelgroep van hulpverleners. Haar doel is mensen te kunnen oriënteren naar het leven dat ze zélf willen leiden, en hun gedrag te helpen veranderen om geen speelbal te worden van energievretende factoren, maar hierin zelf ook keuzes te ervaren.

Adres 

Lakensestraat 76, 1000 Brussel

Datum 
woensdag, 14 december, 2022 - 13:30
Prijs 
gratis
Begeleider 
Annemarie Van Engeland
Lees ook 

Met deze workshopreeks willen we inzetten op het behouden en verhogen van veerkracht bij zorg- en welzijnsprofessionals

Welzijn