U bent hier

Workshop 'Zorgen voor anderen begint bij jezelf’

Stress bij eerstelijnsprofessionals helpen voorkomen en verlichten: dat is het doel van de workshopreeks 'Zorg voor de Brusselse zorg', in samenwerking met Huis voor Gezonheid. Met acht workshops over verschillende thema's willen we inzetten op het behouden en verhogen van veerkracht bij zorg- en welzijnsprofessionals in de eerste lijn in Brussel. 

Workshop  ‘Zorgen voor anderen begint bij jezelf’ door The Human Link

Inhoud workshop:

Het doel van deze sessie is perspectief creëren door (terug) grip te krijgen op het eigen welzijn, gezond en constructief om te gaan met work / life balance en creatief op zoek te gaan naar recuperatie en energiegevers. In deze workshop gaan we concreet aan de slag en brengen we verdiepende voorbeelden van best practices.

Voor wie?

  • Zorg- en welzijnsprofessionals 

  • Startende zorg- en welzijnsprofessionals 

Praktisch:

  • Gratis workshop van 3u, van 9u30 tot 12u30

  • Locatie: Lakenhuis, Lakensestraat 76, 1000 Brussel 

  • Aantal deelnemers: 16

  • Inschrijven kan tot donderdag 1 december

Begeleider workshop: 

Annemarie Van Engeland is klinisch psycholoog en cognitief gedragstherapeut. Ze geeft opleidingen over stresshantering en doet individuele coachings bij werknemers met stressklachten. Ze gaf in een vorige job therapie aan een brede doelgroep van cliënten en opleidingen aan een brede doelgroep van hulpverleners. Haar doel is mensen te kunnen oriënteren naar het leven dat ze zélf willen leiden, en hun gedrag te helpen veranderen om geen speelbal te worden van energievretende factoren, maar hierin zelf ook keuzes te ervaren.

Adres 

Lakensestraat 76, 1000 Brussel

Datum 
woensdag, 14 december, 2022 - 09:30
Prijs 
gratis
Begeleider 
Annemarie Van Engeland
Lees ook 

Met deze workshopreeks willen we inzetten op het behouden en verhogen van veerkracht bij zorg- en welzijnsprofessionals

Welzijn