U bent hier

Iriscare zoekt vrijwilligers voor de zorginstellingen in Brussel

Iriscare zoekt vrijwilligers voor de zorginstellingen in Brussel

Tijdens de eerste golf van de pandemie werd er meer dan ooit een beroep gedaan op de medewerkers van de rust- en verzorgingstehuizen. Iriscare roept opnieuw vrijwilligers op om mee de handen uit de mouwen te steken. Nu de ziekenhuisopnames dagelijks toenemen, kunnen de vrijwilligers die dat wensen daarnaast ook ingezet worden in de ziekenhuizen. De vrijwilligers kunnen, de komende dagen of weken, worden opgeroepen naargelang de behoeften van de Brusselse rusthuizen en ziekenhuizen.

Taken voor de vrijwilliger:

Jouw hulp zal van onschatbare waarde zijn, ongeacht je diploma of beroepservaring. Het kan gaan om medische zorg, logistieke hulp of gewoon gezelschap bieden. Alle competenties en beschikbaarheden, hoe beperkt ook, zijn welkom.

Elke vrijwilliger aan wie wordt gevraagd om concrete hulp te bieden zal gedekt zijn door een verzekering. Bovendien zal het rusthuis dat de vrijwilliger inschakelt in de nodige beschermingsmiddelen voorzien.

Plaats:

Alle gemeenten van Brussel

Hoe kan je je inschrijven als vrijwilliger bij Iriscare?

Iedereen die wil bijdragen aan dit project van burgerzin en solidariteit kan zich inschrijven via de website van Iriscare.

 

< Terug naar overzicht

 
Foto: Karolina Grabowska
Lees ook 

Wil je helpen? Bekijk hier de oproepen voor vrijwilligers

Kennis
Vrijwilligers