U bent hier

Ben jij een radicale vernieuwer?

Wie helpt ons uit de klimaatimpasse? Hoe pak je eenzaamheid aan? Kan je economie en duurzaamheid met elkaar rijmen? Wat helpt je gezonder te leven? En wie geeft mensen in armoede nieuwe mogelijkheden?

Burgers, bedrijven en verenigingen werken hiervoor dagelijks producten, diensten en concepten uit. Sommigen staren zich blind op de problemen; anderen zien oplossingen. Radicaal vernieuwend, voor een betere wereld en een beter klimaat.

Ben jij een Radicale Vernieuwer? Biedt jouw project, product of dienst een oplossing voor een maatschappelijke uitdaging (armoede, zorg, mobiliteit, klimaat, enz.)? Meld je dan voor 24 november aan bij www.radicalevernieuwers.be. 10 Radicale Vernieuwers krijgen media-aandacht, advertentieruimte en begeleiding op maat.

Maar er is meer: àlle indienaars trakteren we op een netwerkdag. Een unieke kans om bij te leren van andere pioniers, tips op te doen en nieuwe partners te strikken. 

De wedstrijd wordt georganiseerd door de Sociale InnovatieFabriek, De Standaard, Cera en de Koning Boudewijnstichting met de steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen en de Nationale Loterij.

(Foto Kaboompics.com van pexels.com)