U bent hier

Digitaal voor een betere toegang van kwetsbare jongeren tot buitenschoolse en vrijetijdsactiviteiten

Waarover gaat het?

Via deze oproep wil het BNP Paribas Fortis Foundation Fonds de digitale transformatie van de non-profit sector in België ondersteunen en stimuleren, en meer bepaald de sector van de sociale inclusie van jongeren via buitenschoolse activiteiten (sport, vrije tijd, cultuur, schoolbegeleiding).

De projectoproep richt zich tot vzw’s die een digitale strategie willen ontwikkelen om de toegang tot hun activiteiten/diensten te verbeteren of om hun activiteiten/diensten aan te passen aan de verwachtingen van kansarme jongeren.

Het Fonds zal 10 laureaten ondersteunen met een financiële steun alsook met een specifieke coaching bij de ontwikkeling en uitvoering van één of meer aspecten van hun digitale strategie en dit over een periode van 2 jaar.

Lees meer op de website van de Koning Boudewijnstichting.

Voor wie?

Voor vzw’s die minstens 2 jaar bestaan en buitenschoolse activiteiten (sport, cultuur, schoolbegeleiding,…) aanbieden aan kansarme jongeren. De vzw’s moeten in België gevestigd zijn. De aanvraag kan ook ingediend worden in samenwerking met andere organisaties.