U bent hier

Enquête Masterplan Bruss'help

Het Masterplan wil een globale strategie uitwerken om dakloosheid en slechte huisvesting in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest tegen te gaan.

Wat kunnen we doen om te versterken wat werkt, on om de middelen doelmatig in te zetten in de preventie en de strijd tegen dakloosheid? Dat is de vraag die Bruss'help zich stelt. In de komende vier seizoenen werken de comités van Bruss'help op een globale strategie in de strijd tegen van dakloosheid : het Masterplan. Het Masterplan wil een stappenplan opstellen naar een Gewest dat een einde stelt aan dakloosheid, dit door een betere samenwerking onder de spelers en duidelijke doelstellingen te bereike tegen 2029.

De bedoeling is een verslag op te stellen met de bevindingen en concrete aanbevelingen ter attentie van de overheid.

Om de thema's en prioriteiten van de sector in kaart te brengen, moet deze vragenlijst worden ingevuld door : 

1) mensen, gebruikers, cliënten van uw dienst, die als dak- of thuisloos worden beschouwd 

2) mensen die in hun werk met dakloosheid te maken hebben, zoals maatschappelijk werkerscentrumcoördinatorendirecteuren van non-profitorganisaties

Enkele details:

  • De vragenlijst moet individueel worden ingevuld
  • Vul de vragenlijst zo volledig en nauwkeurig mogelijk in opdat we betrouwbare informatie kunnen verzamelen
  • De verzamelde gegevens zijn anoniem en worden alleen gebruikt om de thema's en prioriteiten van de sector in kaart te brengen. 
  • De onderzoekers garanderen te allen tijde de vertrouwelijkheid van de verzamelde gegevens en verbinden zich ertoe de geldende wetgeving inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer en persoonsgegevens na te leven

Sluiting van de vragenlijst: zondag 23 oktober om middernacht.

je vindt de enquête op: https://testbrusshelp.limesurvey.net/765212