U bent hier

Kijkbuisstages: de digitale kijkstages

Doe mee met de virtuele kijkstages

bijeenander.brussels wil de Kijkstages digitaliseren en omvormen tot ‘Kijkbuisstages’.

We geven organisaties de kans zich virtueel voor te stellen aan een aantal geïnteresseerde partners. Na de voorstelling krijgen de aanwezigen de kans om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen, het wederzijdse kennismakingsaspect staat hierbij voorop. Deze virtuele ontmoeting wordt gemodereerd door een collega van het Kenniscentrum WWZ of Bru-stars, we nemen hierbij ook de technische en organisatorische kant van de zaak voor onze rekening.

Op een later tijdstip volgt er meer informatie. We willen nu wel al weten of je als gastorganisatie geïnteresseerd en bereid zou zijn aan dit initiatief mee te werken. De virtuele kijkstages duren per ontmoeting ongeveer 1u30 (in plaats van een halve of volledige dag) en zullen tussen september en december 2020 georganiseerd worden, op een in samenspraak bepaald moment.
Laat je interesse weten op: http://bijeenander.brussels/

Els Nolf

els.nolf@kenniscentrumwwz.be
+32 (0)2 413 01 54

Els ondersteunt jullie intersectorale samenwerkingen. Je kan op haar rekenen voor advies en begeleiding. Ze organiseert 2 keer per jaar het intersectoraal netwerkevenement en coördineert de samenkomsten van de groep bruggenbouwer, waarbij expertise-uitwisseling en casusoverleg centraal staan. Bovendien heeft ze, dankzij de contacten op het terrein, een schakelfunctie tussen het werkveld en het beleidsvoorbereidende werk van het Kenniscentrum.

Sjoert Holtackers

sjoert.holtackers@kenniscentrumwwz.be
+32 (0)2 413 01 46

Sjoert is onze leergierige collega die zich graag vastbijt in complexe zaken zoals de Persoonsvolgende financiering of de Vlaamse Sociale Bescherming in Brussel. Hij is de collega die je kan contacteren om bepaalde (denk) processen in jullie organisatie of project te begeleiden. Je kan bij hem altijd terecht voor begeleiding in het kader van intersectoraal samenwerken naar een inclusieve samenleving, of gewoon voor een babbel met een humoristische kwinkslag.

Lees ook 

Hoe gaat het er op een ander aan toe? Kom het te weten dankzij de kijkstages

Welzijn
Zorg