U bent hier

Organiseer jij een activiteit deze zomer? Stuur je oproep voor vrijwilligers naar ons

Deze zomer zal er anders uitzien dan de andere, maar niet minder geweldig! Een zomer van spelen met limieten, activiteiten doen in kleinere bubbels. Meer dan ooit hebben mensen nood aan sociaal contact.

Organiseert jouw organisatie deze zomer een activiteit? Zoek je hiervoor vrijwilligers die willen een handje toesteken? 

Het matchen van vrijwilligers en organisaties; dat is waar we goed in zijn. Dus ook nu, in deze tijd, willen we mensen verbinden. Wij kunnen jou helpen en je oproep voor vrijwilligers verspreiden. Engelstalige en Franstalige oproepen zijn ook welkom.

Wij promoten je oproep op onze website in de overzichtspagina en maken extra promotie op onze Facebookpagina. De oproep wordt ook doorgestuurd naar iedereen die zich reeds kandidaat stelde als vrijwilliger bij Brusselshelps.

Stuur je oproep naar ons

Barbara Fruyt

barbara.fruyt@kenniscentrumwwz.be
+32 (0)2 218 55 16

Barbara is bevlogen door het thema vrijwilligerswerk en volgt de ontwikkelingen op de voet. Heb je vragen over de vrijwilligerswetgeving? Ze legt het allemaal met plezier uit. Samen met Sarah creëert ze ontmoeting en uitwisseling tussen Brusselse actoren en ondersteunt ze organisaties bij hun vrijwilligersbeleid via vormingen en begeleiding op maat over alle sectoren heen.

Sarah Eelen

sarah.eelen@kenniscentrumwwz.be
+32 (0)2 218 55 16

Sarah is de ambassadeur van het Brussels vrijwilligerswerk. Samen met Barbara ondersteunt ze organisaties in het succesvol werven en begeleiden van vrijwilligers. Ze focust op talenten, toegankelijk vrijwilligerswerk en een duurzaam vrijwilligersbeleid van A tot Z. Je kan bij haar terecht voor informatie, advies en vooral veel inspiratie! Ze deelt graag haar ervaringen en kennis met jullie.

Lees ook 

Vrijwilligerswerk tijdens de zomervakantie

Kennis
Vrijwilligers