U bent hier

Schrijf jouw organisatie in voor de vrijwilligersmarkt op 25 november 2021

Wil je ook een stand voor je organisatie op de Vrijwilligersmarkt?

Zoek jij vrijwilligers?

Staat jouw organisatie open voor vrijwilligers die  geen of beperkt Nederlands spreken of het Nederlands willen oefenen? Op onze gezellige markt brengen we kandidaat-vrijwilligers (nieuwkomers en anderstaligen) en organisaties samen voor een eerste kennismaking bij  het zoeken naar passend vrijwilligerswerk.

Voor wie:

Organisaties die nieuwe vrijwilligers zoeken en tijd en moeite willen steken in versterking van hun vrijwilligers. Deelname is gratis maar let op, de plaatsen zijn beperkt.

Schrijf je organisatie in

Praktisch:

Donderdag 18 november 2021: 10u tot 12u | online voorbereidende vorming | ZOOM
Vormingsmoment voor de vrijwilligersorganisaties die deel nemen aan de vrijwilligersmarkt. Dit ter kennismaking en voor informatie-uitwisseling over de doelgroep. Deze voorbereiding is absoluut noodzakelijk om goed geïnformeerd deel te nemen aan de vrijwilligersmarkt.


Donderdag 25 november 2021: 10u tot 15u | Plaats: Muntpunt (Munt 6, 1000 Brussel) | gelijkvloers
Vrijwilligersmarkt Superdivers

 

Vorige jaren waren er meer dan 300 deelnemers en 25 Brusselse organisaties. Bekijk hier info en sfeerbeelden van de eerdere edities.

> Deelnemende organisaties 2020

 

Barbara Fruyt

barbara.fruyt@kenniscentrumwwz.be
+32 (0)2 218 55 16

Barbara is bevlogen door het thema vrijwilligerswerk en volgt de ontwikkelingen op de voet. Heb je vragen over de vrijwilligerswetgeving? Ze legt het allemaal met plezier uit. Samen met Sarah creëert ze ontmoeting en uitwisseling tussen Brusselse actoren en ondersteunt ze organisaties bij hun vrijwilligersbeleid via vormingen en begeleiding op maat over alle sectoren heen.