U bent hier

Het Brussels Zakboekje 2017

Dé adressengids voor welzijn en gezondheid

Het Brussels zakboekje

Het Brussels zakboekje is al vele jaren een gekend werkinstrument in de sector. Welke medewerker zou het nog nooit hebben gebruikt?

Het Kenniscentrum WWZ actualiseerde de gegevens (adres, contactgegevens, openingsuren, omschrijving) van de meer dan 2300 welzijns- en gezondheidsvoorzieningen en openbare en privé-instellingen die voor Nederlandstaligen van sociaal belang kunnen zijn. Tevens werden er dit jaar een 500 organisaties toegevoegd aan de databank.

In het Zakboekje vind je een ruim overzicht van de hele welzijns- en gezondheidssector, onderverdeeld in 14 hoofdstukken per thema of sector, gaande van het algemeen welzijnswerk, over gezondheid, thuiszorg, opleiding en tewerkstelling, kinderen en jongeren en ouderen tot de overheidsdiensten. Samen met specialisten ter zake volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet zodat u meteen de informatie volgens de nieuwe regels en structuren vindt.

Organisaties gaan samen of verhuizen, nieuwe organisaties zien het daglicht, anderen houden op te bestaan of veranderen van naam. Daarom maakten we deze update van het zakboekje. Dit jaar werd het hoofdstuk over personen met een handicap volledig aangepast aan de persoonsvolgende financiering.

Bestel het zakboekje

 

 

Lees ook 

Een volledig overzicht van alle organisaties voor welzijn en gezondheid in Brussel

Welzijn