U bent hier

Aankondigingen

Primaire tabs23/11/2017 - 09:00
Emotionele Ontwikkeling

‘ Emotionele Ontwikkeling ’ is de voorbije jaren een sleutelbegrip geworden in de ondersteuning van mensen met een beperking. We zijn ervan overtuigd dat goed inschatten van en afstemmen op het emotionele ontwikkelingsniveau noodzakelijk is om mensen met een (vermoeden van) verstandelijke beperking op adequate wijze ondersteuning en/of onderwijs te bieden.

Het brede werkveld ging aan de slag met dit dankbare gedachtengoed en volgde via verschillende kanalen vorming om de basisprincipes te begrijpen. Maar daarmee hebben we...Meer lezen

Studiedag
23/11/2017 - 09:30
Vergrijzing van onze samenleving is een feit.

Niet alleen de toename van het aantal senioren, maar ook de groei van het aantal hoogbejaarden neemt snel toe. Mensen worden ouder, een vaststelling die ons allen vreugdevol zou moeten stemmen, in de eerste plaats de ouderen zelf.

Het belang van sociale netwerken en van sociale integratie voor het welbevinden van ouderen is bekend. Hebben senioren een netwerk, willen ouderen beroep doen op een netwerk?

...Meer lezen

Evenement
05/12/2017 -
16:00 tot 18:00
Ken jij iemand in je omgeving die vrijwilligerswerk doet? Of ben jij één van de duizenden vrijwilligers?

Op dinsdag 5 december mag je eens extra verwend worden voor je waardevolle hulp! We bieden alle Brusselse vrijwilligers een kop thee of koffie met een stukje taart. Terwijl geniet je van een prachtig uitzicht over Brussel.

Je bent welkom tussen 16u en 18u op de 25ste verdieping van WTC I . Een unieke belevenis.

Wil je zeker...Meer lezen

Evenement
03/03/2018 - 00:00 tot 11/03/2018 - 00:00

Volg ons op sociale media en schrijf in op onze nieuwsbrief om steeds op de hoogte te blijven.

Facebook | Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Meer lezen