U bent hier

Studiedag van de Week van de Brusselse thuislozenzorg

Van lokale naar wereldwijde crisis: hoe de sociale band behouden? Ervaringen, goede praktijken en perspectieven

De AMA (Fédération des Maisons d’Accueil et des Services d’Aide aux Sans-abri), de Bico-federatie, het Kenniscentrum WWZ/Regio-Overleg Brusselse Thuislozenzorg en het Centrum voor Maatschappelijke Documentatie en Coördinatie (CMDC) nodigen u uit op de studiedag die de ‘Week van de Brusselse thuislozenzorg’ afsluit. De studiedag werd uitgesteld omwille van de sanitaire maatregelen.

 

Het thema van deze dag is "Van lokale naar mondiale crisis, hoe de relatie onderhouden?". De bedoeling is om de aandacht te vestigen op de dagelijkse dienstverlening die de band met de dak- en thuislozen in stand houdt, ongeacht of er een individuele, institutionele of maatschappelijke crisis plaatsvindt.

De dag zal bestaan uit een videoconferentie in de voormiddag (presentatie afgewisseld met uitwisselingen) en fysieke aanwezigheid in de namiddag (in 3 kleinere groepen).


U kunt het voorlopige programma hier raadplegen. Alle praktische informatie en inschrijvingsformulier komen jullie binnenkort toe.

 

Meer info? Aarzel niet om contact op te nemen met Clara Mennig (c.mennig@ama.be) of Josiane Wautier (j.wautier@ama.be) of via 02 513 62 25.

Datum 
dinsdag, 1 juni, 2021 - 09:15 tot 16:30