U bent hier

“Sounds for the Soul”

Iedereen gaat vroeg of laat door een moeilijk moment in het leven. Daarnaast laten ook de gevolgen van de pandemie en de onrust door de oorlog in Oekraïne hun sporen na bij ieder van ons. In tijden van nood is kunst meer dan ooit nodig om mensen perspectief, hoop en troost te bieden. 

Sounds for the Soul brengt daarom een één-op-één live muziekervaring bij mensen thuis en helpt hen doorheen muziek hun probleem in een nieuw licht te zien. Omdat iedereen wel wat zachtheid verdient. 

Voor wie?

Iedereen die een moeilijke periode in zijn leven doormaakt: eenzaamheid, professionele problemen, scheiding, verlies van een geliefde, liefdesverdriet, slaapgebrek, examenproblemen, ziekte of iets anders. Er zijn geen criteria waaraan het probleem moet voldoen om te worden aanvaard. Mensen kunnen rechtstreeks inschrijven en ook verenigingen allerhande kunnen hun publiek, vrijwilligers of medewerkers toeleiden naar het project. 

Hoe werkt het?

Schrijf je in via de website of neem contact op met Sounds for the Soul. Het team van Sounds for the Soul verwerkt de aanvraag en spreekt een plaats en tijdstip af waarop een professionele muzikant van DAS HAUS op bezoek kan komen. Geïnspireerd door de ontmoeting en het verhaal van de persoon, speelt de muzikant live een muziekstuk.

Voor meer informatie:

www.soundsforthesoul.org 

contact@soundsforthesoul.org 

+32 486 79 22 85

Facebook: soundsforthesoulbxl

Instagram : soundsforthesoulbxl

(Foto door Clem Onojeghuo)