U bent hier

Tubbe in uw woonzorgcentrum in Brussel?

Waarover gaat het?

Een gedeelde visie, een echt levensproject en ‘iedereen participeert’ in het woonzorgcentrum: dit zijn de sleutelwoorden van het Tubbe-model met als vaste ‘decor’ de kwaliteit van de relaties die je ziet groeien tussen bewoners, families, leden van het personeel, de directie en ook de buurt.

Als gevolg van de positieve ervaring voor bewoners, personeel, vrijwilligers en de directie van 6 piloot-woonzorgcentra, wordt door de Koning Boudewijnstichting samen met Iriscare een oproep gelanceerd om Brusselse woonzorgcentra te ondersteunen die het proces wensen te beginnen.

Via deze oproep moedigt de Koning Boudewijnstichting woonzorgcentra aan om het proces te starten door coaching te financieren. Wilt u dit proces starten in uw woonzorgcentrum ? Bent u overtuigd van de principes die het model overbrengt ? Na de angst en de onzekerheid tijdens de COVID-crisis is uw organisatie klaar om diepgaande veranderingen aan te brengen in een langetermijnperspectief ? Deze oproep kan u interesseren. 

Tegen eind 2020 gaan een zeventigtal woonzorgcentra met Tubbe aan de slag in België.

Voor wie?

De oproep staat open voor elke directielid van een woonzorgcentrum in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest die met hun woonzorgcentrum de stap wil zetten naar het Tubbe-model.

Timing

Start 9/09/2020
Indienen tot en met 7/12/2020
Bekendmaking selectie 31/01/2021

Financiële steun

tot € 5.000

Meer info op de website van de Koning Boudewijnstichting:

https://www.kbs-frb.be/nl/Activities/Calls/2020/Copy-of-20191126avc

Foto door Matthias Zomer via Pexels