U bent hier

Enquête: Helden voor mens en planeet!?

Vul onze enquête in: 'Helden voor mens en planeet!?'

De zorg- en welzijnssector vangen mee de fysieke, mentale en sociale gevolgen op van de klimaatverandering en een vervuilde leefomgeving. Met deze bevraging willen we nagaan hoe klimaatrobuust je organisatie is zodat we ons aanbod beter kunnen afstemmen op jullie noden. Bovendien willen we graag te weten komen welke factoren jullie gestimuleerd hebben om de voorbije jaren acties te ondernemen op vlak van duurzaamheid, of welke factoren ervoor gezorgd hebben dat jullie vastlopen of geen actie kunnen ondernemen.

Help jij ons de zorg- en welzijnssector te verduurzamen?

Vul de enquête in

Bedankt!

Contact 
veerle.leroy@kenniscentrumwwz.be
02 413 01 59

Veerle zet zich gedreven in voor een betere kennis van de SDGs –de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties- Agenda 2030 met de slogan 'To leave no one behind'. Zij begeleidt, zowel het Kenniscentrum WWZ als de bredere Brusselse Welzijnssector, bij de implementatie van de SDGs. Daarbij staat het verkleinen van de kloof tussen kwetsbare Brusselaars en het recht op een duurzaam leven voor iedereen centraal.

Lees ook 

Hieronder vind je verschillende instrumenten die je kan gebruiken om met de SDGs in jouw organisatie aan de slag te gaan.

Welzijn