U bent hier

Kom naar het Welzijnscafé!

Kom naar het Welzijnscafé: een gezellig samenzijn met de Brusselse sociale sector

Elkaar informeel leren kennen in het Welzijnscafé

Ontspanning en informele ontmoeting zijn belangrijk. Daarom organiseren we het Welzijnscafé! Tijdens de Welzijnscafés koppelen we een culturele of sportieve activiteit aan een afterwork-drink. De ideale gelegenheid om met elkaar bij te praten of om nieuwe gezichten te leren kennen in de Brusselse welzijnssector! Je kan deelnemen aan zowel de activiteit als de drink, of aan één van de twee.

In 2023 organiseren we 5 Welzijnscafés om elkaar informeel te ontmoeten, te inspireren en gedachten uit te wisselen. Dankzij de activiteiten leer je niet alleen je collega's uit de sociale sector beter kennen, maar zie je ook Brussel eens van een andere kant. 

Heb je geen behoefte aan de activiteit maar wil je graag naar de drink komen? Of omgekeerd? Dat kan zeker! De Welzijnscafés zijn vrijblijvend en laagdrempelig. Je hoeft dus niet per se met de beide onderdelen mee te doen.

Het Welzijnscafé is niet op één vaste plek, maar gaat door op verschillende locaties. Voor de activiteiten is inschrijven verplicht, voor de drink achteraf niet. Voor meer informatie, klik op de datum van het Welzijnscafé waar je graag naartoe wil! 

Programma:

15 juni 2023

  • Gegidste wandeling in Brussel (16u30 - 17u30). 
  • Drink in Le Phare du Kanaal (17u - 19u)

12 oktober 2023

  • De activiteit en locatie van dit Welzijnscafé worden later nog meegedeeld.

7 december 2023

  • De activiteit en locatie van dit Welzijnscafé worden later nog meegedeeld.

Praktisch

Voor wie? Iedereen die in de Brusselse sociale sector werkt is welkom en kan vrijblijvend deelnemen aan de activiteit, de drink, of allebei!

Kostprijs? De prijs van de activiteiten varieert. Klik op de datum van het Welzijnscafé voor meer informatie over de activiteit. Tijdens de drink zijn de consumpties voor eigen rekening.

Inschrijven? Voor de activiteiten is inschrijving verplicht. Klik op de datum van het Welzijnscafé om je in te schrijven. Voor de drink mag je zeker vooraf een seintje geven via veerle.leroy@kenniscentrumwwz.be, maar dat is niet verplicht.

Hopelijk kunnen we samen met jou het glas heffen op een van onze Welzijnscafés! 

 

Contact 
veerle.leroy@kenniscentrumwwz.be
02 413 01 59

Veerle zet zich gedreven in voor een betere kennis van de SDGs –de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties- Agenda 2030 met de slogan 'To leave no one behind'. Zij begeleidt, zowel het Kenniscentrum WWZ als de bredere Brusselse Welzijnssector, bij de implementatie van de SDGs. Daarbij staat het verkleinen van de kloof tussen kwetsbare Brusselaars en het recht op een duurzaam leven voor iedereen centraal.