U bent hier

Leen onze houten talentenscan

Leen onze talentenscan als evaluatietool of om nieuwe vrijwilligers te werven

Talentenscan: houten model

 

Deze talentenscan kan je op verschillende manieren gebruiken

Kandidaat-vrijwilligers oriënteren

Infopunten voor kandidaat-vrijwilligers kunnen deze scan gebruiken om kandidaat-vrijwilligers aan de hand van hun talenten wegwijs te maken in de verschillende soorten vrijwilligerswerk.

Nieuwe vrijwilligers aantrekken

Organisaties kunnen deze scan gebruiken om vrijwilligers aan te trekken. Sta je binnenkort op een markt of een beurs? Deze scan toont welke talenten iemand heeft, en hoe die passen bij de taken waar jij vrijwilligers voor zoekt. Zo kan iemand gerichte keuzes maken.

Huidige vrijwilligers op een originele manier evalueren

Zijn jouw vrijwilligers tevreden?  Krijg zicht op de talenten van je vrijwilligers. Waardeer je vrijwilligers door hun talent in de kijker te zetten.

Huidige vrijwilligers oriënteren naar nieuwe taken

Willen je vrijwilligers iets nieuw proberen of bieden jullie nieuwe vrijwilligerstaken aan? Stel je taken in de kijker aan de hand van de talentenscan.

 

Prijs

Uitlenen en zelf aan de slag: gratis (zelf ophalen en terugbrengen)
 

Afmetingen

Kleine houten talentenscan: hoogte 60 cm / breedte 42 cm

Grote houten talentenscan: hoogte 1m / breedte 1m20

Reserveren

 

Uitwerken en begeleiding op maat van je organisatie

We koppelen de verschillende taken in je organisatie aan talenten. Garantie op een tevreden vrijwilliger op de juiste plaats!

€200 leden* | €250 niet-leden*

Reserveren

 

*Onze prijzen zijn inclusief btw (21%) en verplaatsingskosten binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Huur van een zaal, eventuele catering en dergelijke zijn ten koste van de aanvrager. Indien je onze grote talentenscan op verplaatsing wil gebruiken sta je zelf in voor het ophalen en terugbrengen van de talentenscan.

Lees ook 

Gebruik ons praktisch materiaal voor je vrijwilligers

Vrijwilligers

Koop het kaartspel

€10 (exl. btw)

Vrijwilligers

Als lid geniet je van extra hulp in je zoektocht naar vrijwilligers en krijg je korting op ons vormingsaanbod en in onze shop

Vrijwilligers