U bent hier

Opening nieuwe antenne in Ganshoren.

Welkom Ganshoren!

NL

Opening nieuwe antenne in Ganshoren!

Het netwerk van het BuurtPensioen breidt zich uit!

Op vrijdag 17/09 werd onze nieuwe lokale antenne in Ganshoren officieel ingehuldigd. In samenwerking met de gemeente en het OCMW van Ganshoren, het Lokaal Dienstencentrum Rotonde, Lojega (sociale huisvestingsdienst) en Agenda 21, hoopt het BuurtPensioen nu ook in Ganshoren de buurtbewoners te engageren om elkaar te helpen en zo voor een zorgzame en aangename buurt te zorgen. Met Ganshoren erbij, is Het BuurtPensioen ondertussen actief in 11 Brusselse wijken.

Coördinatrice Laurence Meert en antennebegeleidster Mina Bouhajra helpen jullie met plezier met het zoeken naar oplossingen voor jullie kleine zorgvragen. Op vrijdagvoormiddag kan je steeds terecht bij onze begeleidster Mina tijdens de permanenties van 10 uur  tot 12 uur in het lokaal de Joseph Peereboomlaan 6.

Voor vragen rond het netwerk kan je Mina Bouhajra bereiken op het nummer 0484/16.69.14 of via buurtpensioen@kenniscentrumwwz.be 

Waar kan je ons vinden?

Adres: lokaal Joseph Peereboomlaan 6, 1083 Ganshoren

tel: 0484/16.69.14

Permanentie: wekelijks op vrijdagvoormiddag van 10 uur tot 12 uur. 

e-mail:  buurtpensioen@kenniscentrumwwz.be 

FR

Ouverture d’une nouvelle antenne à Ganshoren !

Le réseau de BuurtPensioen s'étend !

Vendredi le 17/09, notre nouvelle antenne de Ganshoren a été officiellement inaugurée. En collaboration avec nos la commune et le cpas de Ganshoren, LDC Rotonde, Lojega (logement social) et Agenda 21, BuurtPensioen souhaite inciter les habitants du quartier de Ganshoren à s'entraider et à assurer ainsi un quartier accueillant et agréable. Avec la nouvelle antenne de Ganshoren, le réseau d’entraide compte un total de 11 réseaux actives.

Laurence Meert, coordinatrice, et Mina Bouhajra, accompagnatrice de l’antenne, seront heureuses de vous aider à trouver des solutions pour vos petits soins. Le vendredi matin vous pouvez toujours contacter notre accompagnatrice Mina pendant les permanences de 10h à 12h au local Joseph Peereboomlaan 6.

Pour toute question concernant le réseau, vous pouvez toujours contacter Mina Bouhajra au numéro 0484/16.69.14 ou via buurtpensioen@kenniscentrumwwz.be

Vous nous trouvez à la prochaine adresse:

Adresse : local Joseph Peereboomlaan 6, 1083 Ganshoren

Numéro de téléphone : 0484/16.69.14

Permanence : les vendredis matin de 10 à 12 heures.

E-mail : buurtpensioen@kenniscentrumwwz.be

 

 

Mina Bouhajra

mina.bouhajra@kenniscentrumwwz.be
+32 (0)2 414 15 85

Mina ondersteunt de burenhulpnetwerken van het BuurtPensioen. De partners en deelnemers van de burenhulpnetwerken kunnen bij haar terecht voor informatie, advies en een grote dosis energie en enthousiasme. Ze zet haar schouders onder bijeenkomsten van de buren en zoekt samen met hen naar oplossingen om het netwerk duurzaam uit te bouwen.

Katrien Vervoort

katrien.vervoort@kenniscentrumwwz.be
02 413 01 42

Katrien is zich volop aan het inwerken om binnenkort de fakkel over te nemen van Charlotte als coördinator van Het BuurtPensioen. Katrien gelooft sterk in het potentieel van informele burenhulp, zowel op vlak van zorg voor onze ouderen als voor het aangenamer maken van onze wijken. Ze zet nu volop mee haar schouders onder het project om de burenhulpnetwerken verder uit te bouwen en ze van een duurzame toekomst te verzekeren. Voor meer informatie omtrent Het BuurtPensioen kan u bij haar terecht

Lees ook 

Het BuurtPensioen is een netwerk van buren die elkaar helpen in het dagelijks leven

Zorg
Vrijwilligers

Zoek een antenne in je buurt

Zorg
Kennis

Help mee met onze actie 'Zeg het met een bloem' ter sensibilisering van de Internationale Dag van de Ouderen op 1 oktober.

Agenda