U bent hier

'Uitgesloten': een kortfilm over digitale uitsluiting

Kenniscentrum WWZ maakte een kortfilm over digitale uitsluiting

Deze film is er om te sensibiliseren over digitale uitsluiting en om te entertainen, zowel voor organisaties en professionals die werken rond dit thema als voor mensen die al dan niet getroffen worden door digitale uitsluiting. Deze film is een ideale gespreksstarter én bewustmaker.

Je kan een filmvertoning boeken in jouw organisatie, gevolgd door een nabespreking met Frank Tierens, maker van de film en expert in digitale uitsluiting bij Kenniscentrum WWZ.

Synopsis: Tom en Nico, cafévrienden, krijgen een nieuwe jonge barvrouw in hun stamcafé. Tom, vrijgezel met een klein netwerk, wil zelfstandige worden om haar te verleiden. Nico wil hem helpen maar Tom botst tegen een digitale muur die hem alle moed doet verliezen in zijn eigen kleine wereld. Het loopt allemaal anders dan verwacht.

Contact

Wil je meer info over de film of wil je de film vertonen in jouw organisatie? Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op met jou! 

Praktisch

  • Speelduur: 32 minuten
  • Genre: sociale fictie, humor, romantiek
  • NL/FR gesproken - NL/FR/ENG/NL+FR ondertiteld

Bekijk hier een fragment uit de film

Fragment uit de film 'Uitgesloten'
Fragment uit de film 'Uitgesloten'
Contact 
frank.tierens@kenniscentrumwwz.be
02 211 02 48

Corona heeft ons digitaal wakker gemaakt. Niet iedereen is mee op de digitale trein. Frank onderzoekt en coördineert digitale uitsluiting in Brussel in samenwerking met vele sociale verenigingen. Als sociale Ingenieur wil hij de digitale drempels voor vele Brusselaars wegwerken. Hij bijt zich vast in de digitale inclusie in onze hoofdstad. Je kan hem hierover altijd aanspreken zo niet contacteert hij jou wel eens hierover.

Lees ook 
digitaal op de trein

Het Kenniscentrum WWZ startte een traject om aan digitale inclusie te werken

Welzijn
Cover cahier Digitale uitsluiting in Brussel

Dit cahier is een praktische gids voor iedereen die zich wil inzetten om Brusselaars mee te nemen op de digitale sneltrein.

Welzijn