U bent hier

Stickercampagne #WeVoluntHere

Stickercampagne #WeVoluntHere

Kleef de sticker op je raam

Voor ons is het kristalhelder: vrijwilligers verdienen aandacht en waardering. Niet alleen omdat ze doen wat ze doen, maar vooral ook voor wat ze betekenen. Ze zijn er in overvloed, maar de grote diversiteit aan vrijwilligersactiviteiten in de verschillende sectoren is bij veel mensen nog onbekend. Samen kunnen we de kracht van vrijwilligers(werk) zichtbaarder maken in het straatbeeld!

 

Hoe? Met de stickercampagne #WeVoluntHere!

In samenwerking met Plateforme Francophone du Volontariat ontwikkelden we sprekende stickers in 3 talen die we massaal verspreiden onder organisaties en initiatieven die met vrijwilligers werken.

 

Doe mee!

We lanceren een warme oproep om onze stickers op je raam of een andere zichtbare plaats te kleven. Zo tonen we samen aan de wereld dat je vrijwilligerswerk overal vindt, en dat vrijwilligers onmisbaar zijn in onze samenleving. Het is meteen ook een leuke vorm van appreciatie voor je vrijwilligers.  En wie weet inspireer je wel een voorbijganger om zich als vrijwilliger in te zetten!

Neem een kijkje op de website en bestel je gratis sticker

barbara.fruyt@kenniscentrumwwz.be
02 218 55 16

Barbara is bevlogen door het thema vrijwilligerswerk en volgt de ontwikkelingen op de voet. Heb je vragen over de vrijwilligerswetgeving? Ze legt het allemaal met plezier uit. Samen met Emma creëert ze ontmoeting en uitwisseling tussen Brusselse actoren en ondersteunt ze organisaties bij hun vrijwilligersbeleid via vormingen en begeleiding op maat over alle sectoren heen.