U bent hier

Schrijf jouw organisatie in voor de vrijwilligersmarkt

Wil je ook een stand voor je organisatie op de Vrijwilligersmarkt?

Zoek jij vrijwilligers?

Neem met je organisatie deel aan de vrijwilligersmarkt. Op onze markt brengen we kandidaat-vrijwilligers en organisaties samen voor een eerste kennismaking bij het zoeken naar passend vrijwilligerswerk. Deze vrijwilligersmarkt focust op toegankelijk vrijwilligerswerk voor nieuwkomers en anderstaligen die Nederlands leren.

Voor wie:

Organisaties die nieuwe vrijwilligers zoeken en tijd en moeite willen steken in versterking van hun vrijwilligers. Deelname is gratis maar let op, de plaatsen zijn beperkt.

Extra:

Voor gemeenschapscentra, die zich inschrijven, is een tafel voorzien die je deelt met andere gemeenschapscentra. Dit is ook zo voor de lokale dienstencentra en de bibliotheken.  

Praktisch:

Donderdag 7 november 2024: 10u tot 12u | online voorbereidende vorming | ZOOM
Vormingsmoment voor de vrijwilligersorganisaties die deel nemen aan de vrijwilligersmarkt. Dit ter kennismaking en voor informatie-uitwisseling over de doelgroep. Deze voorbereiding is absoluut noodzakelijk om goed geïnformeerd deel te nemen aan de vrijwilligersmarkt.

Donderdag 14 november 2024: 10u tot 15u | Plaats: Muntpunt (Munt 6, 1000 Brussel) | gelijkvloers
Vrijwilligersmarkt Superdivers

Waarborg:

We vragen een waarborg van €100. Je mag dit bedrag storten op het rekeningnummer van Kenniscentrum WWZ vzw (IBAN BE28068248969220), met de mededeling: ‘Deelname vrijwilligersmarkt 2024' - naam organisatie’. Dit bedrag zal na een volledige dag effectieve deelname aan de vrijwilligersmarkt teruggestort worden.

Inschrijven:

Inschrijven is enkel nog mogelijk voor Brusselse Gemeenschapscentra, Lokale dienstencentra en bibliotheken. 

INSCHRIJVEN

Lees ook 

Kom naar onze vrijwilligersmarkt op 14 november 2024

Agenda

Hoe kan ik me voorbereiden op de vrijwilligersmarkt?

Vrijwilligers

Vormingsmoment voor de vrijwilligersorganisaties die deel nemen aan de vrijwilligersmarkt. Dit ter kennismaking en voor informatie-uitwisseling over de...

Agenda

Reglement voor de standhouders

Vrijwilligers

creëer kansen tot ontmoeting en stimuleer het lokale vrijwilligerswerk

Vrijwilligers

Ontdek welk type vrijwilliger jij bent. Doe de vrijwilligerstest.

Vrijwilligers