U bent hier

Zoekt jouw organisatie vrijwilligers tijdens de coronacrisis?

Extra vrijwilligers nodig tijdens de coronacrisis? Wij kunnen helpen!

Stuur je oproep door naar ons

Wij plaatsen jouw oproep op onze website. Onze websitepagina wordt mee gepromoot door VGC en Muntpunt. Je oproep wordt ook doorgestuurd naar iedereen die zich reeds kandidaat stelde als vrijwilliger. Laat ons horen of je extra handen kan gebruiken om te helpen. Doen!

 

Stuur via deze link  je oproep naar ons

 

Zorg ervoor dat alles veilig verloopt, en gebruik de aanbevelingen van Het Vlaamse Steunpunt Vrijwilligerswerk als leidraad.

 
Photo by cottonbro from Pexels modified by Steunpunt Vrijwilligerswerk Brussel

Barbara Fruyt

barbara.fruyt@kenniscentrumwwz.be
+32 (0)2 218 55 16

Barbara is bevlogen door het thema vrijwilligerswerk en volgt de ontwikkelingen op de voet. Heb je vragen over de vrijwilligerswetgeving? Ze legt het allemaal met plezier uit. Samen met Sarah creëert ze ontmoeting en uitwisseling tussen Brusselse actoren en ondersteunt ze organisaties bij hun vrijwilligersbeleid via vormingen en begeleiding op maat over alle sectoren heen.

Sarah Eelen

sarah.eelen@kenniscentrumwwz.be
+32 (0)2 218 55 16

Sarah is de ambassadeur van het Brussels vrijwilligerswerk. Samen met Barbara ondersteunt ze organisaties in het succesvol werven en begeleiden van vrijwilligers. Ze focust op talenten, toegankelijk vrijwilligerswerk en een duurzaam vrijwilligersbeleid van A tot Z. Je kan bij haar terecht voor informatie, advies en vooral veel inspiratie! Ze deelt graag haar ervaringen en kennis met jullie.

Lees ook 
bellen

Alle antennes van Het BuurtPensioen dragen er vandaag toe bij, om deze moeilijke tijden samen te overbruggen.

Kennis