U bent hier

Schrijf jouw organisatie in voor de vrijwilligersmarkt op 6 oktober 2022

Wil je ook een stand voor je organisatie op de Vrijwilligersmarkt?

Zoek jij vrijwilligers?

Staat jouw organisatie open voor vrijwilligers die  geen of beperkt Nederlands spreken of het Nederlands willen oefenen? Op onze gezellige markt brengen we kandidaat-vrijwilligers (nieuwkomers en anderstaligen) en organisaties samen voor een eerste kennismaking bij  het zoeken naar passend vrijwilligerswerk.

Voor wie:

Organisaties die nieuwe vrijwilligers zoeken en tijd en moeite willen steken in versterking van hun vrijwilligers. Deelname is gratis maar let op, de plaatsen zijn beperkt.

INSCHRIJVEN IS NIER MEER MOGELIJK

Praktisch:

Donderdag 29 september 2022: 10u tot 12u | online voorbereidende vorming | ZOOM
Vormingsmoment voor de vrijwilligersorganisaties die deel nemen aan de vrijwilligersmarkt. Dit ter kennismaking en voor informatie-uitwisseling over de doelgroep. Deze voorbereiding is absoluut noodzakelijk om goed geïnformeerd deel te nemen aan de vrijwilligersmarkt.


Donderdag 06 oktober 2022: 10u tot 15u | Plaats: Muntpunt (Munt 6, 1000 Brussel) | gelijkvloers
Vrijwilligersmarkt Superdivers

 

Vorig jaar waren er ondanks de strenge coronamaatregels meer dan 200 bezoekers en 20 Brusselse organisaties. Bekijk hier info en sfeerbeelden van de eerdere edities.

> Deelnemende organisaties 2021

 

Waarborg:
Dit jaar vragen we een waarborg van €100 te storten op het rekeningnummer van Kenniscentrum WWZ vzw (IBAN BE28068248969220), met de mededeling: ‘Deelname vrijwilligersmarkt 2022' - naam organisatie’. Dit bedrag zal na een volledige dag effectieve deelname aan de vrijwilligersmarkt terug gestort worden.

 

barbara.fruyt@kenniscentrumwwz.be
02 218 55 16

Barbara is bevlogen door het thema vrijwilligerswerk en volgt de ontwikkelingen op de voet. Heb je vragen over de vrijwilligerswetgeving? Ze legt het allemaal met plezier uit. Samen met Sarah creëert ze ontmoeting en uitwisseling tussen Brusselse actoren en ondersteunt ze organisaties bij hun vrijwilligersbeleid via vormingen en begeleiding op maat over alle sectoren heen.

sarah.eelen@kenniscentrumwwz.be
02 218 55 16

Sarah is de ambassadeur van het Brussels vrijwilligerswerk. Samen met Barbara ondersteunt ze organisaties in het succesvol werven en begeleiden van vrijwilligers. Ze focust op talenten, toegankelijk vrijwilligerswerk en een duurzaam vrijwilligersbeleid van A tot Z. Je kan bij haar terecht voor informatie, advies en vooral veel inspiratie! Ze deelt graag haar ervaringen en kennis met jullie.

Lees ook 

Reglement voor de standhouders

Vrijwilligers

Kom naar onze vrijwilligersmarkt op 6 oktober 2022

Agenda

Info en sfeerbeelden

Vrijwilligers

Ontdek welk type vrijwilliger jij bent. Doe de vrijwilligerstest.

Vrijwilligers

creëer kansen tot ontmoeting en stimuleer het lokale vrijwilligerswerk

Vrijwilligers